Jysk Lad & Hydraulic klarer servicen for dig

Service og reparation

Vi er altid parate til at udføre hurtig, effektiv service eller reparation på dit materiel. Vores værkstedspersonale er dygtige fagfolk med moderne udstyr til rådighed og de ved hvor vigtigt det er for dig og din forretning hurtigt at komme ud at køre på landevejen igen.

Bestil tid – hellere i dag end i morgen

Vi anbefaler altid vores kunder at bestille tid i forvejen til eftersyn på værkstedet. Dette er ene og alene for både at spare din og vores tid – du kommer til med det samme og vi har mulighed for at planlægge hverdagen på værkstedet.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med at udføre service og reparation på kraner og hejs, bl.a. Hiab stykgodskraner og Multilift/SAWO hejselad, men uanset hvilket materiel du har, er du altid velkommen på værkstedet.

Lovpligtigt eftersyn

Vi udfører lovpligtigt årligt eftersyn af hydraulisk materiel, uanset hvilket fabrikat, type og størrelse udstyr, det er tale om. Eftersynet omfatter kontrol af alle vitale dele, herunder også el-systemer, styring, m.v. Eftersynet udføres i henhold til forskrifterne. Er der nødvendige udskiftninger eller reparationer, der bør finde sted, giver vi forud en fast pris på det.

Vi byder dig velkommen hos

Jysk Lad & Hydraulic
 Powered by efact CMS